Ruimte en comfort op enkele stappen van het kantoor!

 

chambre standard 2015 hr

Standaard kamer
Een ruime en lichte kamer van 35 m², bestaande uit: een kleine keuken, een badkamer met bad, een bureau en een eethoek.
Minibar, koffie en thee set, digitale televisie in de kamer aanwezig.

chambre jardin 2015 hr

Kamer aan tuinzijde
Deze kamer met balkon aan de tuinzijde straalt pure rust uit. De kamers gelegen op de hogere verdiepingen genieten van een mooi uitzicht over Brussel.
Deze kamer van 35 m² bevat: een kleine keuken, een badkamer met bad, een bureau en een eethoek.
Minibar, koffie en thee set, digitale televisie  in de kamer aanwezig.

chambre business 2015 hr

Superior Business kamer
Een ruime en comfortabele kamer van 42 m² met de voorzieningen van een standaard kamer en daarbij een zithoek met sofa. Een VIP service is beschikbaar in deze kamer (volgens tarief).
Minibar, koffie en thee set, digitale televisie in de kamer aanwezig.
Deze kamer is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit: toegang via de lift, brede deuren, douchestoel beschikbaar op aanvraag.

chambre executive 2015 hr

Superior Executive kamer
Deze kamer van 45 m² werd ontworpen als een appartement en beschikt over een aparte kamer, badkamer, eetkamer, woonkamer, bureauhoek en een kleine keuken met benodigdheden. Deze kamer bevindt zich meestal aan de tuinzijde en is de ideale kamer voor een langer verblijf. Een VIP service is beschikbaar in deze kamer (volgens tarief).
Minibar, koffie en thee set, digitale televisie en gratis Wi-Fi zijn in de kamer aanwezig.

bar 2015

Onze diensten
Receptie 24u/24, gratis Wi-Fi in het volledige hotel,  sauna, was en stomerij diensten, Individuele kluis, rustige tuin met terras, garage van 10 plaatsen: 15 € per dag, snelle taxiservice. De huisdieren zijn (vanaf 20 € per verblijf) welkom

notre jardin 2014

Onze tuin
Het First Garden restaurant verwelkomt u iedere dag voor een uitgebreid ontbijtbuffet, met zicht op een mooie Belgische tuin. Op deze manier hebben onze klanten toegang tot een stukje groen in de stad waar de dagelijkse stress even achterwege kan worden gelaten.